Druhý dech...
Anotace: potřebovali jsme ho,ale už je pozdě...
Je málo okamžiků,kdy hledím do tvých očí,
je málo chvil,kdy se v nich ztrácím,
láska mezi námi končí,
a tak ti tvé srdce vracím...
Vidím jak důvěra schází mezi námi,
jak se spolu trápíme,
kde jsou doby ,kdy jiskřičky nám v očích hrály,
ve tmě se sami sobě ztrácíme...
Nezastavil ses a neohlédl,
jsi tak strašný sobec,
z výšky si na mě shlédl,
a řekl mezi námi je konec...
Komentáře (0)