Snivě

Snivě

Anotace: Škoda, že s každým svítáním se ztrácí naše noční touhy a sny..

Pod hlavou trávu a nad ní noční nebe,
kde září můj lampion,já přála jsem si Tebe.
Láska prý hřeje,proč chvěji se zimou,
procházím aleje, kde scházíváš se s jinou.
Dnes vozy z hvězd , navzájem se míjí
a koňský pach do vzduchu se vpíjí.
Na křídlech Pegasů stále hledám naději
a potajnu doufám, že dnes už snad dospěji.
S květinou ve vlasech chci okouzlit svět,
nevidím, neslyším, jen ženu se vpřed.
Autor deniska89, 09.10.2009
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel