Sláskoupsána
Jahodová posedlost
slíbaná ze rtů
zmýtajícího se těla
To slovo je
CHTÍČ
Takřka hmatatelné mravenčení
měnící
vše v těle
na drobné struktury
nedávající zapomenout
Že
stačí jediné prohnutí se
a Titaniková scéna těl
se mění v číslo 22
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, enigman, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)