Hrnky, trnky, usychání a Nesyt!
Jako bych pila z hrnku
bez podšálku,
aby se kávou míchalo.
Jako bych jedla trnkovou
svou válku!!!
Uletěl Balón? Bývalo?
Jako bych směla hladit
v pohlazení!
Ač milencům čas usychal.
A jestli oblékám si Nesyt..
..do nesmění?
Mráz zmocňuje i NEBYCHA!
Přečteno 434x
Tipy 13
Poslední tipující: Krahujec, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Bíša, harmony, Dota Slunská, Churry, Špáďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)