jsou místa
Anotace: ... o kterých ...
.
procházíváš známá místa
pamětí ve svém kdysi
pradávná přemíra
soucitu je urazila
nenarostou
už tvoje křídla
věc je jistá
už nezatančí
jen pro tebe
nevylétneš z hnízda
a nezabloudíš ve větvích
po kterých se ti stýská
a jejích nadějích
jsou místa
o kterých
zpíváš
jenom potají
a její pradávný smích
jsou tvoje křídla uražená
co v objetích zbyla
po staletí
zakletá
jsou místa
a váš první
hřích
.
Přečteno 492x
Tipy 23
Poslední tipující: Kapka, Radek.oslov.Šafárik, isisleo, Sleepwalker, floreciente, hašlerka, Mbonita, harmony, Psavec, Tacca, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)