TY
TY
Toužím po tvém polibku,
toužím po tvém dotyku,
toužím po tvém úsměvu,
toužím po tvém pohledu.
Nesnáším nevědět,
nesnáším vědět,
nesnáším beznaděj,
nesnáším toho habaděj.
Nejsem si jistá v ničem
a jsem si jistá ve všem.
Nevím a přesto vím,
miluji a nespím.
Věnuj mi pohled, věnuj mi úsměv,
věnuj mi den, věnuj mi noc,
věnuj mi srdce, věnuj mi život,
věnuj mi sebe, chci tě moc.
Přečteno 710x
Tipy 17
Poslední tipující: teniska, carodejka, jedam, Fenceless, aniger, ilona, PPetrushka, Vlk v rouše, PANGÁSIUS, susana načeva, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)