Víš, když si cokoliv vysníš, dříve nebo později si k tomu dojdeš a tak i já tedy věřím, že jednoho dne budeš zpívat tak, že se kolemjdoucí budou otáčet a nechají se pohladit tou sladkou melodií, která rozezní zvonečky tvé duše a to jen díky tomu, jak moc jsi šťastný:o))
28.11.2005 15:01:00 | Sunny