DNES UŽ VÍM
Anotace: že mluví i gesta...1993
Svěřil ses mi
a já ti naslouchala.
Stál jsi při mě blízko
a já to nechápala.
Věřil jsi mi
a já tobě lhala.
Byl jsi na mě milý
já tě nechápala.
Modré z nebe snesl bys mi
já si toho nevšímala.
Byl jsi na mě něžný
já to nevnímala.
Pak odjel si a já pochopila.
Nechtěl sis jen hrát.
Chtěl jsi mi říct
jak mě máš rád.
Komentáře (0)