Čmelda
Jsi má duha na obloze,
krásný smích,
vlahé jitro,
polibky,
příjemný vánek
smyslná vášeň,
bohatý spánek,
pozoruhodný sen,
sluníčko bez mráčků,
oddanost,
žádných pár letáčků,
zamilovanost,
ba ne, láska.
Láska, ten nádherný cit,
jenž naše srdce může navštívit.
Jako květina, když rozkvétá a neuvadne.
Jako moře, širé a nekonečné,
tak také naše láska je.
Nespoutaná, svobodná, nádherná.
Jak ji cítíme?Vnímáme?
Jako nápor štěstí najednou,
pocit bezpečí i žár.
Důvěru vzájemnou,
laskavost i náručí.
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Matty09
Komentáře (3)
Komentujících (2)