Když

Když

Anotace: Když...tak začínám a vzpomínám na Tebe

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Když pohlédnu Ti do očí, vidím radost.
Když pohladím Tě po tváři, začne Ti srdce plesat.
Když Ti dám pusinku, Tvůj delfínek mě zdraví.
A já se s Tebou cítím jako v ráji.

Když jsme se potkali, vůbec jsme se neznali.
Ale když jsme to dohnali, je nám spolu dobře.
Když jsme se prvně viděli, pokládals mi mnoho otázek.
Já v šoku byla, na to vše mám hledat odpověď.

Tys o mně věděl téměř vše a já už nevěděla, nač se ptát.
Správně jsem se rozhodla, že jsem na tu schůzku šla,
teď mám báječného chlapa!
Autor losberundos, 10.10.2009
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: stravla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju

11.10.2009 10:00:00 | losberundos

tak to ti přeju

10.10.2009 18:56:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí