Váhání
Podávám ruku do tmy
a nabízím v ní útěchu shledání
nečekám na tvou dlaň
cítím jen další váhání
v touze dotknout se smyslu
pochopit pocity utkané z vlastních myšlenek
lapit ta pomíjivá slova
přemoci vlastní strach
Nabízím ruku v útěše
dlaň obracím k nebi
nečekámm na tu tvou
/v životě stále hledání
strnulá hrůzou co bude dál/
necítím nic
jen váhání
Přečteno 371x
Tipy 12
Poslední tipující: Nussichoco, klajusenka, její alter ego, enigman, Simísek, 6thSun, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)