Když to nemá smysl ... Nebo má?
Pláču
Uvnitř
Ve svém srdci
Řvu strašně nahlas
Ale ty to neslyšíš
Nemůžeš slyšet
A ani nechceš...
Nemá smysl
Moje bolest
Je zbytečná
Ale právě proto je jí tolik...
Vzdálená
Jsou slova
Nočních ptáků...
Z křídel zraků
Spadnu zase do hlubin
Bahno podemnou...
Nemá to smysl,
nemá to cíl
A právě proto
Tolik trpím...
Že Ty to nemůžeš
A nechceš vidět.
To vím...
Přečteno 589x
Tipy 19
Poslední tipující: Koskenkorva, Oťas, PIPSQUEAK, Vlk v rouše, Veselý Drak, Anita Buchtová, Bíša, Mbonita, B.a.r.b.a.r, Larey, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)