Poslové z jiných světů
Koruny stromů z perleti
a poslové z jiných světů
kladou odpor zasněnosti,
jenž vzbuzuje opojnou touhu
……být s tebou…..
Uvidět tvůj úsměv v kapradí,
srdce jím si nechat hřát.
Tak trochu citem zmatení,
teď vše si můžeš přát.
Přečteno 484x
Tipy 4
Poslední tipující: snupicek, Tanzania
Komentáře (1)
Komentujících (1)