VÁŽNĚ ZAMILOVANÝ
Anotace: ...láska,zklamání???
***
Hučící ticho v hlavě bedněné
hluchotou uši zacpávám
jazyk do vět uzlem poutaný
špunt z očí do důlků vkládám
vzpomínky netečou
jen prstem nadávám
ty ty ty
ty si užíváš a já se jen ptám
jsem snad proklatý
tak kdy se vrátíš … počítám 10
9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 -- 2 - - - 1
nula od nuly pošla a ty nepřicházíš
babo
však stále věrný svým pověrám
po větru prokletou třináctku
z lásky posílám
***
Přečteno 550x
Tipy 57
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ir.is, batůžek na motorku, poustevník Jirka, NikitaNikaT., Druza, Juraj Hrom, mírně kousavý králík, Kapka, Veselý Drak, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)