LÁSKA!!!
Anotace: taková co mrazí:)))
Sbírka:
TAK
Pomalu po špičkách vločkami oděná,
přichází potichu ze sněhu zrozená...
Stojí tak vznešeně v bělavém kraji,
pod tíhou myšlenek, když city tají...
Dezény závějí, v mrazivém pohledu,
tu krásu na věky vtesaly do ledu....
Přečteno 567x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Koza, jita.1965, JED, Holis, NováEli, Kapka, Bíša, harmony, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)