Barvíš duši
Protínáš mé siločáry,
užívám si vstupy s nadšením,
z mých kruhů si trháš cáry,
přesto nemám v duši zděšení.
Patříš do mé intimity,
pohráváš si s mojí touhou,
vyšší nežli Dolomity,
zdoláváš ji naší souhrou.
Moje duše dávno není bílá,
hyzdily ji staré pavučiny,
Tvojí vinou zbarvila se v lila,
rozkvetly v ní vonné rozmarýny.
Přečteno 502x
Tipy 38
Poslední tipující: Holis, Sýkorka07, Churry, Špáďa, vodnař, NikitaNikaT., Bíša, Kapka, Lota, Zasr. romantik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)