Proč
Anotace: nemám už co bych k tomu napsala
Proč tak divně se teď chováš,
dřív zastával si heslo tak se nevaž,
od té doby co s tebou něco mám,
sama sebe se vlastně ptám,
proč s tebou chci být stále,
já na tebe myslím neustále,
ty snad na mě se zlobíš
a tvář úsměvem už nezdobíš,
proč chci hladit tvoji ruku,
už nechci střídat hodně kluků,
potřebuji vykřičet se z plných plic,
chci abys věděl o tomhle víc,
proč se ti chci s tímto svěřit
a mou lásku s tvojí měřit,
pochop prosím tyto sloky,
že s tebou chci prožít společné roky...
Komentáře (1)
Komentujících (1)