POMYSLÍM SI
Anotace: na tebe...navazuje na Dnes už vím 1993
Pomyslím-li na tebe,
jako kouř z ohýnku
štípou oči mé,
slzy slané.
Pomyslím-li na tebe,
jako slunce západ
hoří nitro mé,
touhou po tobě.
Pomyslím-li na tebe,
jako mlha po ránu
naděje ztrácí se,
vrátit toužím se...
Komentáře (0)