Proč ten pláč...
Anotace: Další nepovedená pocitovka.
Proč trápit se … on za to nestojí!
On si slzy mé nezaslouží.
Neví co je milovat.
Chtěl si na lásku pouze hrát.
I když vím, že on nebyl ten pravý.
Pláču … zklamání se tolik bolí.
Co jsem si jen myslela?
Vzdušné zámky stavěla.
Probděné noci na počítači.
Virtuální usínání.
Nelituji …
prosím o špetku zapomnění.
Prý o sexu to bylo.
Pro mě jiné znění to mělo.
Oči Tvé mi lhaly?
Při každém setkání štěstím plály.
Nevím čemu věřit mám.
Najednou jsi zlý a chladný.
Přesto nezapomínám.
Na chvíle … kdy jsme se v obětí hřáli.
Každý říká … chce to čas.
Ano, bude to on, co zabije to v nás.
Tak proč … pláču zas.
Přečteno 408x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, J.U. Ray, PANGÁSIUS, Solitude, Tvoje Hvězdička, kuskus pruhovaná, Eresiel, Kubino 2, Radek.oslov.Šafárik, Davael, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)