Láska.
Anotace: Příběh zklamané dívky
Jsem do něj úplně paf a já to vím
Že se té své lásky nikdy nezbavím.
Nemám však šanci, je dosti starší
Navíc už chodí s holkou další.
Myslím na něj , nocí i dnem,
Že jsem s ním je hezký sen.
Ten se však vždycky rozplyne
A vlna smutku mne ovine..
Snad stačilo by jenom trochu
Jen aby mi podal ruku
A já bych byla v sedmém nebi
Škoda, že to neví.
Komentáře (0)