Lásko
Lásko
Lásko
pojď ke mně blíž
přiviň se
přitulse buď má.
Lásko
jsi v mé náručí
u mně Ti nic nehrozí
svým tělem Tě zakrývám
dávám pocit bezpečí.
Lásko
má jediná
něžná milující
Tobě svůj cit
a lásku chci Ti dát
jen na Tobě
mi zaleží.
Lásko
buď má
a přimně stůj,
na oplátku zas
budu i Já Tvůj.
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)