Melodie v nás
Anotace: Neustálé loučení ...
Zůstávám s tebou,
i když mě nevidíš.
Jsem probuzením
i poslední hvězdou.
Ale víc bych chtěla.
Slyšet melodii,
tu nit mezi námi,
co do prázdna zněla.
Bez dalších uzlíků
už zůstat spolu.
A naše tóny nechat
doznít do dotyků.
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: w..., brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)