Ne..!
***
Nechci, neplakej!
Nebudu, nečekej!
Nehraju, nemíchej!
Miluju...
...nedoufej..!
***
Nelituj - konečeně
Neplánuj - horečně
Neslibuj - vyjímečně
Nezpytuj - zbytečně
*
Nemaluj - nehořím!
Nečaruj - nevěřím!
Nebojuj - zvítězím..
Nemiluj...
...uvěřím...
*
*
*
P.
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)