Růže
Pro Tvá krásná modrá očka,
proto že jsi krásná kočka,
na kolenou k nohám Tvým
tisíc růží postavím.
Pro Tvůj úsměv, pro Tvé líce,
dám jich tam víc než do tisíce,
dám jich tam mnoho a ještě více,
pro Tvoje srdce, co hoří jak svíce.
Přečteno 584x
Tipy 2
Poslední tipující: Kačennka
Komentáře (0)