bez úsměvu...
Anotace: potřebovala jsem vypsat smutek
Očima
nahýma bolestí
brouzdám
víčky ve střepech
z rozbité křehkosti
mé jistoty.
Kouzelná slůvka
už nehřejí, pálí
jak saharský písek
v pravém poledni.
Rukama
šátrám v prázdnu
po tvé vůni,
co zbyla mi
v konečcích vlasů.
Tvůj úsměv
tolikrát krásný
dnes úsměv
masky klauna,
co prohrál mé štěstí.
Přečteno 548x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Házté, enigman, WhiteSkull, Psavec, labuť, al-pacino, blue, Tygropes, Kars, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)