Tvé básenky po ránu jsou jako něžná procitnutí..
a rozlijí mi úsměv doširoka navzdor počasí
já myslím, že i ženy, když své krajky nařasí
tak kdesi uvnitř navzdor ostychu cítí svá pnutí..
15.10.2009 07:25:00 | šuměnka
Pěkné vábení ST.
14.10.2009 21:22:00 | Acham
Bez vábení láska není
Mařeny i Boženy
jsou k ní zcela stvořeny.
Zvábíš jednu, zvábíš druhou
třetí už pak nezvládneš
s ní pak jenom zeslábneš.
14.10.2009 21:17:00 | Paulín