Ta láska k človíčkovi,kterému jsme dali život je vážně velmi silná...a krásná.
21.11.2005 13:13:00 | Jackyl
Napsané je to pěkné, ale straší mne obsah, to, jak jsi byla zmanipulovaná. Nu člověk nevidí do jiných lidí. Jen ty víš jak to bylo. Ahoj
21.11.2005 11:09:00 | pla-ton
Jsi skvělá máma, určitě jednou dostaneš stejně krásné přání plné lásky a něhy.
21.11.2005 10:50:00 | Písnička
Tak moc mi říkají tvá slova s láskou psaná...
vždyť stejné pocity znám velmi dobře sama...
Připojuji se k přání nesměle,
ať svou cestou prochází s úsměvem...
a s vědomím, že vždy v případě pádu
má svoji mámu...
21.11.2005 10:45:00 | Cecilka