Láska na první pohled
Anotace: Není to ze života...snad...
Nevím, kam dál,
snad sen se mi zdál
a najednou si tu stál
a srdce mi vzal.
A co já teď s tím?
S tebou být nesmím,
jsem teď pouhý stín
a o tom píšu rým.
Denně se na tebe dívám
a denně o tobě snívám,
ve snu rozdíly smývám
a pak jsem šťastná a zpívám.
Přečteno 526x
Tipy 4
Poslední tipující: Davael, páááááááá, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)