Nashledanou
Anotace: ...když někdo ztrácí naději
Nastává večer
Všechno utichá
Prochází se kolem a vzpomíná,
jak naposled si řekli sbohem
Váhá, neví, co má dělat
Snad domů jít
A relaxovat?
Na to nemá pomyšlení,
už se blíží rozednění
Stále chodí, nevnímá,
myšlenkami se prodírá
Kapky deště na ni padají
Se slzami se míchají
Váhá, neví, co má dělat
Kdyby všechno šlo jen schovat
Nebo vrátit?
A zase všechno znovu ztratit?
Může vůbec ještě žít,
Nebo si má i život vzít?
Už je nový den
a s tím končí ten zlý sen
Vrací se domů, čeká na ni
Ona ani nedýchá, jen slzy roní
Váhá, neví, co má dělat,
chce slzy schovat
Čeká, co se bude dít
Chce k ní jít
Má zůstat stát,
má se vrátit?
Chce opět všechno ztratit?
Už neváhá, ví co dělat
a zůstává stát
Doufá, že už se nemusí bát
Slzy štěstím kanou
Snad už spolu zůstanou
Štěstí se náhle mění v žal
Vše, o čem snila, pošlapal
Umírá, loučí se s láskou svou
Je pouze slyšet tichounké nashledanou …
Komentáře (2)
Komentujících (2)