Princezna na provázku
Anotace: už zase trošku jinak
S úsměvem na tváři
parkem se prochází
v dlaních své srdíčko
a v očích štěstíčko.
Dnes jsem ho potkala
zvesela zvolala
naše ano zítra zazní
a my konečně budem sví.
Po týdnu na půdě
tváří se moc smutně
vedle ní dopis
a na něm podpis.
Proč sis mě bral
když jsi mě nemiloval?
Běž si cestou svou
a mě nech jít tou mou.
Teď houpe se ve větru
život má na vlásku
už jen pár metrů
na konec tunelu
princezna
na provázku.
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: harmony, Boudicca, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)