Slunce
Už nevoní kvítí
Slunce téměř nesvítí
Zima je a vítr fouká
Podzim na nás kouká
Jak léto odchází,
a zase se vrátí
Láska přichází
a zase se ztratí
Nemůže dát všem kousek sebe
i když je veliká tak jako nebe
Kam tato báseň spěje?
Že jsi-li se mnou, všechno hřeje,
však bez tebe aj láska zebe ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)