...
Anotace: ..není co dodat..
Co noc, brečím do polštáře,
co noc, zjevuje se mi tvá tváře.
U mě zvítězil rozum,
srdce bylo ztlumené,
teď je to naopak,
srdce konečně ozýva se - je zamilované.
Tlak na mne byl veliký,
však věř mi,
jsi pro mě jediný.
Jediný, co mé srdce rozehřál,
jediný, co lásku k tobě přivolal...
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)