Stop Kent!
Hodinky tikají,
děsím se okamžiku,
kdy překročíš práh
všechno se semele v mžiku,
přestanem na zeď házet hrách.
Přestanem našlapovat na miny,
promluvíme si na rovinu,
nebudem dělat kraviny,
stane se to za hodinu.
Vyndáme esa z rukávu,
konečně se snad někam pohnem,
ať už to máme za sebou,
přijď rychle, alou, honem!
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: CORONATION, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)