čtyři velké bílé stěny
Anotace: asi to tak nezní ale JE to o lásce
bojím se všedních dnů
a zásadně chodím se zavřenýma očima
sem
tam
mezi rysy krychlí
stejně ostrých jako vy
kreslím zlobné tváře
zástupy
zástupy zlobných tváří
prostor má půdorys čtverce
naprosto přesného čtverce
není proč otvírat oči
povinnosti, správná rozhodnutí
pravé úhly a rovné přímky
kružítkem si propíchám břicho - budu pak hodně ošklivá
není proč
sem
tam
vidím vás i přes zavřené oči
tma a čtyři velké bílé stěny
Přečteno 437x
Tipy 13
Poslední tipující: Maryje..., honnnzik, adida, harmony, Zefi, Jana M., Fish, CORONATION, Kristine Clary-Aldringen, Erion Fate
Komentáře (4)
Komentujících (4)