Písmenka mluví za vše.
Anotace: Není vše jak vypadá.
Jsem šťasten ráno vstávat,
spávat vedle tebe a lásku ti dávat
i usínat s tebou.
Mít vše, abych ti mohl dát,
nebe celé snesl bych ti rád,
oporou velkou Tvou já
usínám s tebou.
Mýlid se je lidské,
i darování toho, co ti je blízké.
Lhát jen pro lásku a rodinu svou,
opatrovat vždy dušičku Tvou.
Věrnost je stromem života mým,
á! já zapomněl být tím.
nadšeným a měnit kolem svět
a JÁ spím s TEBOU.
(první písmena čti a poznáš vždy)
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, lllhanus
Komentáře (2)
Komentujících (2)