Hra bez herců
Mě to nevadí ..
Klidně svými řasy zamrkám,
vpiji se zelenou barvou do té tvé ..
Ale nečekej, už nikdy..
aby mé činy byly upřímné.
Pro potěšení - budu ti klidně lhát,
hrát podle scénáře bez herců ..
Však ty v konečné - netvrď mi,
žes odešels sám a bez keců ..
Pro tebe, budu se usmívat na povel,
s falší prorůstajíc každý čin.
To abys věděl - cos ze mě udělal,
a pak s mávnutí rukou opustil ..
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, efeeez, Bíša, enigman, WhiteSkull, Talla
Komentáře (1)
Komentujících (1)