ONA !!!!
Anotace: opravdu je taková a nejhorší je, že ona ví, že je taková:)))
Sbírka:
TAK
Je tak plachá, vzdálená mé pýše...
chtěl bych ji držet...
Lásko"
šeptat tiše....
Ona je sametové vlákno mého dění...
poklad v moři, křehké snění..
Rozkošně cudná, až přechází mě zrak,
je lehké u ní stát
a věřit na zázrak....
Je tak nevinná, bílý anděl v lůně,
čistá říčka,
horská tůně....
Pro ni bych skonal,
je můj život!!!
ona je múza, všeho důvod.....
Přečteno 580x
Tipy 42
Poslední tipující: tato22, PIPSQUEAK, DagDag, Gabrielle, Labanda, Divoženka1, lucajda89, Double_U_is_usually_W, Andee, JED, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)