Odpověď
Anotace: Jsem zmatená...
Sbírka:
TY
Sklenice prázdná vedle postele
Prázdná krabička od cigaret
Konec vysílání
Tvůj chvějící se horní ret,
jak vydechuješ,
zatímco spíš
Už nemám co kouřit ani co pít
Přesto bloudím temným pokojem
bezcílně a bezdůvodně
Naplněná touhou... Jsi spokojen?
Už jsi byl skoro ve mně
Už ses mi dostal pod kůži
A pak jsi najednou řekl "stop"
Dopils poslední sklínku
Dokouřil cigaretu
Víš, že jsem tu?
Naplněná prázdnotou dalšího dne,
který jsem strávila bez tebe,
ač vedle tebe - bez tebe
Vzpomínky na mě vrhají stíny
Tolik chvil bylo tak povědomých
Tvé výčitky, kritiky
Žádný úsměv, žádný smích
Žádná touha, žádné naplnění
Víš, že jsem tu?
A kde jsi ty?
V kterém světě zabloudils mi?
Lámeš mé sny a mé pocity
A divíš se, když se bráním
Tiše se nade mnou skláníš
Dáváš mi naději - jen na malou chvíli
Pak otočíš se a jdeš spát
Kde se v tobě vzal tenhle chlad?
Kde bereš sílu mě zraňovat?
Byla jsem slepá, nebo jsi teď jiný?
Odpověz mi bez pocitů viny
Jen řekni mi pravdu - tady teď
Jestli si něco po tom všem zasloužím,
je to aspoň tvá upřímnost,
odpověď
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: Prdelka10, Bíša, enigman, harmony, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)