Naposled
Anotace: Pro jednu bývalou lásku. . .
Až si jednou pro vždy řeknu dost
a spálím za sebou i ten poslední most,
pak možná se mi uleví,
že konečně opouštím slzavé údolí.
Optimismus napumpuji do žil,
tím skončí období kdy jsi mě mořil.
Už nepohlednu do očí žádné z tvých lásek,
však co mi kvůli nim přibylo vrásek.
Už nebudu si s nostalgií prohlížet fotky,
vzpomínky utopím v panáku vodky.
A až zas potkám kamarády tvé
už nepřipomenou mi časy zlé.
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: Mera, Larey, kleopatra.sedma, CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)