Pohlaď mě
Anotace: Občas to člověk potřebuje.
Pohlaď mě ať zas ucítím že žiju
Pohlaď mě jen tak po vlasech
Na chvilku svoji bolest skryju
Když ucítím tvůj horký dech
Pohlaď mě ať zas vím že dýchám
A všechen cit do toho dej
Co ti v tom brání strach či pýcha?
Výmluv si najdeš habaděj
Komentáře (6)
Komentujících (6)