Zázrak se děje každou chvíli
Odešel jsi mi do temné noci,
já vím, že pouze na chvíli.
Hřeje mě nepoznaný pocit
zázraku, jenž jsme prožili.
Chci Ti říct ve chvíli odloučení
co nejsem schopna už popírat,
rok života za jedno políbení
retů Tvých dala bych tisíckrát.
Rozdávám z mála, lásko moje
a málo mi k žití postačí,
usmějí-li se oči Tvoje
je o úsměv duše má bohatší.
Zázrak se děje každou chvíli
a v poznání je pravá krása,
my dva jsme dávno už pochopili,
jsem štěstí Tvé, Ty moje spása ...
Přečteno 645x
Tipy 47
Poslední tipující: enigman, mírně kousavý králík, střelkyně1, vodnař, j.c., zzlatý, Psavec, René Vulkán, Jenda P., jedam, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)