a slova nevyřčená..
roztříštila svou odvahu
o břeh nezájmu?
a slova na jazyku
utonula
ve chřtánu bázně?
a slova šeptaná
dychtí
ulpět v komoře srdeční..
tak šup .o)
02.11.2009 18:46:00 | Bean
četla sem tuhle báseň společně s někým
a shodli jsme se v názore,
že pokud jí to chceš říct beze slov,
zkus ji to říct, třeba tím,
že ji zkusíš vzít za ruku ...
20.10.2009 15:27:00 | Romana Šamanka Ladyloba