Proč??
Anotace: Další z krásných vyznání.Také se vám tak líbí,jako mě?
Proč když lásko mám Tě rád,
musím tady sedět sám?
Proč mé slzy slané jsou,
když nemůžeš za mnou?
Proč mě lásko srdce bolí
a kdo mi tu bolest zhojí?
Vrať se lásko,s Tebou dnes chci být
a ne o tom jenom snít.
Komentáře (0)