Smska
Anotace: ... impulzy ke slůvku KONEC bývají různé.
,,Děkuji,kdo píše ...?"
Naštvaně, byť tiše
hážu mobil do smetí
a hned za ním poletí
vzpomínka na tebe,honey,
nejspíš máš zas rozervaný
játra celý z alkoholu
vezeš se už dlouho dolů ...
...já tam s tebou nechci ale!
Nezbývá než dát ti vale ...
Přečteno 379x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Holis, Kapka, drsnosrstej kokršpaněl, enigman, Verule, Bíša, hašlerka, Zpátky, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)