Osud
Anotace: ...nevěřím na něj, ale Ty tím mým rozhodně jsi...
***
Snad ...
Byl to jenom sen
Dlouhý jako zimní noc
Sněžilo? Snad byla mlha jen
Paměť mě klame
Málo nebo moc?
Mezi prsty
Mrazivý osud mi vane
Utíkám
Za Tebou?
Před Tebou?
Ostatní nevnímám
Jediná
Myšlenka v mysli tane
Byl to jenom sen?
Jsi mým nedostižným osudem?
Co mi mezi prsty unikne?
Jako skála
Protečeš mým životem?
Anebo...?
***
Přečteno 458x
Tipy 6
Poslední tipující: FrankB, al-pacino, Zefi, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)