No. Jestli ti chutnaj růže, budiž. Já radši trávím taky čas s ní. Je nádherná. Patří ji moje srdce, mentolové Vice-royce :)
22.10.2009 15:53:00 | Sleepwalker
Hezký večer, já si ji četla snad pětkrát. Nemohla jsem uvěřit tomu, jak dokonale jsi poskládala sloky, aby vytvořily tuto myšlenku, rým, zanechaly dojem, plnící místečko v mé duši. Je krásná a několikrát si ji ještě přečtu...
21.10.2009 21:28:00 | Sunny