Zamilovaná láska
Anotace: taková srdeční záležitost...nápad v hodině hudebky...:)
Jen touha má
je spalující a horlivá.
Tatáž otázka,
tatáž slova
jen ta jsou opravdová.
co růže,cit?
Kde loutnou zváno
snad jako sen
vonělo by stejně.
Bez lásky...
Bez jeho rtů a očí,
tak jako bezedná noc
oddělená od snů.
Nenechej sny bdít
a tvé rty prázdno líbat,
dej mi z tebe pít.
Z touhy dá se snídat.
Tak pluj jak můžeš plout
v tvých dlaních vítr dout.
Jen suchou vodu budem pít
a v nejvášnější noci dlouze znít
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka
Komentáře (0)