platonické brýle
válíš se Na krAji růžoVého útesu
ohébáš stébla bez jediného hlesu
růŽové sluníčko sestoupí z nebe
není tu pro mě ale jen pro tebe
mlčky oDcházím
tam kam tY nemůžeš
Slzy tvý rozháním
stíny si rozmAžeš
není to konec
je to jeM začátek
život stín A splín
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Castiza, kikis, Bíša, kleopatra.sedma
Komentáře (3)
Komentujících (3)