Splněné přání
Rozum Ti nepoví
kudy se dát,
touha ti napoví
na co máš hlad.
Srdce se rozbíhá,
krev už se vaří,
tělo se komíhá,
oči Ti září.
Oceán blaha
přetéká v dlaních,
jak voda vlahá
na suchých stráních.
Milostné přání
naplní duši,
ke mně se skláníš
s napnutou kuší.
Přečteno 420x
Tipy 7
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, al-pacino, CORONATION, Krásná Princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)