Ty
Jsi mi dnem i nocí,
jsi mým snem,
když nejsi mi na očích,
tak skutečná jsi,
vedle mne, v mém objetí,
na mých rtech,
přijď znovu, prosím,
někdy, teď...
Přečteno 752x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, jita.1965, Duhová
Komentáře (3)
Komentujících (3)